O nama

isosr-1

Osnovano 1993. godine, VIS d.o.o. je porodično preduzeće, poznato na domaćem tržištu kao jedan od najvećih proizvođača proizvoda od plastike za industriju i domaćinstvo i priznat kao pouzdan partner u mašinskoj industriji sa preko 25 godina iskustva u proizvodnji najkvalitetnijih mašinskih pozicija za klijente širom Evrope. Našom djelatnošću smo počeli da se bavimo 1989. godine kao mala, zanatska radionica.

Od 1998. godine počinje znacajniji razvoj preduzeća. Ugovoreni su prvi poslovi za inostrano tržište vezani za mašinsku obradu pozicija, a u domenu proizvodnje plastike započinje plasman proizvoda u velike trgovačke centre u BiH.
Preduzeće trenutno zapošljava oko 50 radnika angažovanih u proizvodnji svih vrsta alata (alati za plastiku, štance, mikroliv alati ...), u uslugama mašinske obrade i preradi plastičnih masa. Svi rezultati koje smo dosad postigli su rezultat rada i zalaganja zaposlenih u preduzeću Vis.

Od 2012. smo započeli znacajnije investiranje u nabavku opreme čiji se rad temelji na primjeni najnovijih tehnologija uključujući CNC mašine najnovije generacije, mašinu za graviranje kao i 3D mjernu mašinu. Uporedo smo u kontinuitetu vršili obuku radnika za rad na novim tehnologijama. Počeli smo kao mala radionica, koja je imala 3 radnika te dvije mašine, proizvodeći dva proizvoda, da bismo danas izrasli u modernu kompaniju sa velikim asortimanom proizvoda, koja primjenjuje sve standarde kvaliteta u proizvodnji, mjere zaštite na radu, uvodi nove tehnologije i njeguje timski duh među zaposlenima.

Održavanje kvaliteta i neprekidan rad na njegovom daljem poboljšanju je osnovno opredjeljenje rukovodstva i svih zaposlenih. Zbog toga smo se opredjelili za uvođenje sistema kvaliteta ISO 9001:2008.
Politika kvaliteta VIS d.o.o. Banja Luka

Naš moto je zadovoljstvo kupca u svakom pogledu (cijena, kvalitet i rok izrade).

Tim stručnjaka se tokom prethodnih godina trudio odgovoriti zahtjevima kupaca te kreirati proizvode visokog kvaliteta i atraktivnog izgleda.

Danas, ovo preduzeće broji preko milion završenih proizvoda i više od 1000 zadovoljnih kupaca.

Vlasnici smo softverskih licenci za programe SolidWorks i Catia. Konstantna edukacija i stalno stručno usavršavanje naših kadrova nam omogućuje da pružamo usluge i proizvodimo mašinske pozicije i alate najvišeg kvaliteta.

Naša vizija je da na domaćem i inostranom tržištu budemo sinonim za kompaniju koja proizvodi proizvode vrhunske preciznosti i stalno postavlja više standarde kvaliteta u svojoj proizvodnji i pružanju usluga kroz integrisan sistem razvoja i proizvodnje alata, brizganja plastike i precizne mašinske obrade.

Naša misija je unaprijeđivanje sopstvenih tehničko – tehnoloških i ljudskih resursa, zasnovano na principima zaštite životne sredine, primjeni inovacija u poslovanju i osiguranju kontinuirane edukacije svih zaposlenih.

1000000

Proizvodi

1000

Zadovoljni klijenti


Naše osnovne djelatnosti

  • Prerada plastičnih masa100%
  • Izrada alata98%
  • Brizganje plastike99%
  • Mašinska obrada97%